Venecia - mums!

Venedig àr en fin stad. Venedig àr ocksa en mycket dyr stad, varfòr vi imorgon làmnar den efter tva dagar hàr. Sa vad har vi gjort fòr trevligt? Jo vi har sett tjocka amerikaner, en kyrka, àtit dyra mackor, lagat pannkakor som inte blev kakor utan bollar, tagit romantiska promenader samt àtit en kaka som sag utsòkt god ut men dessvàrre inte hòll mattet!

det àr som sagt mycket dyrt i Venedig, och detta internetcafè ar tyvarr inget undantag. 80 kronor kostar det for en timme, vilket svider i byxan! Dàrfor ska jag fatta mig kort;

Imorgon packar vi vara vàskor och styr via motorvàgar mot Ravenna. Dàrifran blir det sedan San Marino, Rimini eller Sidney Grillis pappa. Den som lever fèr se, som det brukar heta. nu ska vi àta en billig lunch pa McDonalds, det ski bli gott. Sen skriver vi kort over en kopp cappucino, och ikvàll blir det mer pannkaksbollar och lite film.

kram pa alla och kommentera gàrna mer!
Ka Tjing!

image67
Segt internet, ger ett litet antal bilder. alltsa ingen win-win-situation....

image68
"Halsoresan", minsann!

Kommentarer
Postat av: Sara

Kommentera mera, okej.. :P
Nä, men jag har undrat lite, ska ni cykla tillbaka till Sverige också?
Men, men ni verkar ha det jättekul och uppleva mycket, det är inte utan att man själv blir lite sugen att göra något liknande (fast kanske utan cykel?), se världen och allt sånt där.
Hoppas allt är bra :)
Kram

2007-10-28 @ 16:44:30
URL: http://saraeleonora.blogg.se
Postat av: Annika

Hej pojkar!
80 kr i timmen, ja det måste svida i kassan, men vi bloggläsare tackar för att ni skänker oss detta nöje ( vi får starta en insamling om det kärvar till sej rejält). Här hemma är det höstrusk - regn, blåst, drivor med nedfallna löv - ni har det säker bra mycket skönare i det vackra Venezia, njut!!! Vi får träna lite på pannkaksstekning när ni kommer hem, pannkaksbollar låter inget vidare, men kanske har de mognat till sej och är en delikatess dag 2 .
Lägesrapport från hemmet: Zimba har ett sår på magen, i övrigt
mår vi bra.
kramar mamma A

2007-10-28 @ 21:02:47
Postat av: Backman2

Tjillevippen!
Aj då, Venedig verkar vara dyrt. Ni får väl ta och extraknäcka som skönsjungande gondoljärer. Gula cykeltröjor och stämsång är väl en given succe?
Här har dagen ägnats åt att plockat in trädgårdsmöbler mm för vintern. Rimfrost, rattmuff på... L & J har kört motorcykel i full fart bland löven. Nu börjar sommartiden dra i ögonlocken, dags att sova. Helene säger att kanalerna i Florens lär vara vackrare än i Venedig om ni har vägarna förbi. Jag tvivlar det ligger ju mitt i Italien??
Gamle Viggen jagade igår tillsammans med hela familjen + farfar. Regelmässig korvgrillning i närheten av SKPÖS. Farfar åt svart korv som vanligt...
Cykla lungt, krama varandra i trafiken.

/Farbror med bihang

2007-10-28 @ 22:46:45
Postat av: mamma B

Hej! Fortfarande härligt att få era skrivna rader lättillgängliga ända hem. Har hört att det pratas om er resa på skolor runt Va-trakten. Kanske som förslag till skolresor...
Har tillbringat helgen i systers lya i studentstaden, härlig atmosfär o ungdomligt, inte bara bostaden utan hela stan´.
Ledig dag o lov för för brorsan innebär lite uteaktivitet med bla LÖV.
Blir lite småsugen på Nutella, inga små burkar precis...
Nu ser vi fram mot målgången..Härligt att få se er!!Kör försiktigt o NJUUUT!
Kram till er båda /Barbro

2007-10-29 @ 10:45:24
Postat av: Nina

Ni är ju snart framme! Verkar ha gått nästan oförskämt bra för er, det är nog välförtjänt! Har ni fått audiens hos påven? Eller får ni åka hem utan att ha träffat honom? Fortsatt lycklig resa önskar jag er och snar framkomst till Rom. Var själv där 1990 och träffade gamla påven, tog faktiskt i hand! Den nya är nog också trevlig. Skickar några åååå, ääää och ööö som ni kan få använda. Lycka till! Nina från metropolen Motala.

2007-10-29 @ 11:04:34
Postat av: Therese

Jo jag undrar om ni hinner hem till den 24 november, vi skulle verkligen behöva en "elvis" till musikskolans konsert... Vi kan hålla det öppet som man brukar säga. Passa er för italienska trafikanter, minnet jag har är att de brukar skrika och tuta på allt, inklusive rödljus. Ha det kanon.

2007-10-29 @ 18:29:14
Postat av: Vivi

Men, ärligt talat, kan man verkligen cykla på motorvägarna???
Jag säger bara: Lycka till!!!

2007-10-30 @ 20:30:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0