Och sà bilder!

Jag antar att ni i vanlig ordning ej nòjer er med enbart text, utan àven màste ha dessa digitala godbitar ocksà, helst flera medgapixels med fràcka detaljer.. Tro oss, vi gòr sa gott vi kan.

"Ett skepp kommer lastat!"

image65
Vid hart kroppsligt arbete svettas kroppen. Vàtskan man fòrlorar ersàtts med ny. Inga konstigheter. Ute i alplandskapet finns ej sa manga vattenposter, utan man fàr leka Nàcken istàllet..


 

image64
"Ahhh, gott fòr grabbarna, hàr vàntar nedfòrsbacke!"
Njae, sanningen àr nog snarare tvàrtom.. Hàr vilar vi ut efter en làààng vàg uppfòr, och mer blev det!


 

image63
"Ràtt màn i ràtt miljò!"
(Ni fàr vàl fòrstàlla er svenska bokstàver med prickar òver....)



 


Kommentarer
Postat av: Kusin Anna, i norrköping.

Hejsan svejsan=) Ser att det går bra för er, blir värsta imponerad! Cykla lugnt och lycka till i fortsättningen=) Kram!

2007-10-25 @ 14:25:39
Postat av: Anna

Hoppas det går bra för er i både nerför- och uppförsbackarna! Och att Filippa kanske kunde ge er några hjälpande ord. Engelskan är väl som sagt inte italienarnas starka sida. Men mkt annat! Har nyss kommit hem från skolan där vi rullat bla måttligt mullhaltig moig mellanlera eller mmh mo ML som man också kan säga. Det är grejer ni! Nu blir det träna och sen kvällsvard på Stocken. Ett ställe ni skulle skratta er lyckliga på... Ha det gött! KRAM.

2007-10-25 @ 14:48:27
Postat av: Inga

Vår bedömning är att ni har utförslut nu, även om ni tycker det är tungt. Bolzano, där ni var häromdan, är trots allt beläget 265 m. ö.h. och ni cyklar väl inte uppför igen när ni väl kommit ner?
Hmm...

2007-10-25 @ 22:23:10
Postat av: Pappa Uffe

Hej pojkar! Det ser fint ut på bilderna. Ser att det är viss skogsavverkning på G. Här har vi rätt bra också, idag har varit en underbar höstdag. Mamma o jag var i Bolzano -83 på tågluff, jag minns det som en vacker plats i en blommande dal.(Typisk föräldrarinsnöad upplysning). Vi ska hälsa på Eriks syster i helgen och bo i studentkorridor, det blir kul.
Hur är det med orken? Tilltar den fortfarande?
Ta väl hand om er!

2007-10-25 @ 23:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0