Lördagen lider mot sitt slut..

Efter vistelsen pa internetcafét tog vi oss mot mataffären "Plus" och inhandlade diverse nyttigheter till var kvällsmat. Som sagt sa satsar vi hart pa den. Man far inte halla igen där inte!

Inköpslistan bestod av:
- 1 kilo potatis
- Ett paket: 1 purjolök, 1 morot, selleri
- Yoghurt (alldeles för rinnig för ändamalet)
- 2 öl vardera
- Rapsolja
- I gul och stulen lök (stals pa hostlet senare, alltsa ej i butik)


Maltiden gick lös pa cirka 80 kronor, vilket vi fann väldigt billigt! Samtalandes med andra resande ungdomar* tillagade vi denna kulinariska gryta i ett fantastiskt utrustat kök! Hallelujha!

"Frank fran Istanbul" har dock ännu inte bjudit pa sin dans, men vi hoppas den kommer..



Tack för alla kommentarer! Trevligt att läsa!

Körkortsinnehavaren; Vi njuter av varje minut. Viktor njuter av tyskar i allmänhet, Erik av tyska män i allmänhet. Frisyrer, uttal och inte minst blickarna.. Mums!

Nisse; Vi kan nästan halla med dig. Men, problemet är att vi cyklar lite för lüngt varje dag. Det blir alltid "nügra mil till", och da är det för sent för att hitta en av de fü campingarna. Mycket lättare att hitta ett billigt (lyxigt och med god frukost) hostel/hotell. MEN, tro det eller ej, vi planerar att använda tältet mera mellan Berlin - Salzburg, sanna mina ord!

Annika; Hurvida Viktors gom speglar sanningen elelr inte vill vi självklart inte avslöja. Om vi skulle skriva bokstavligt här ("Okej, det med gomen var ett skämt!") sü skulle münga förstü att i princip allt som vi skriver är ihopljuget snick-snack. Därför tar vi inte risken! Viktor blöder för fullt i skrivande stund, och han är inte ens i skick att uttala meningen; "Die Sterne, die begärt man nicht". (En gammal välbeprövad "line")

Njut av Tallin. Fira till punkt och pricka! Koppla av och lev efter konceptet; "Att leva och verka till 100%", det funkar alltid!

Vivi; Vi ska ta tillvara pü tipsen imorgon! Kan vara bra att i stridens hetta under morgondagen!

Fritids-Ulla; Tack för att du tänker pa Viktor! Erik tänker pü dig varje dag..

Kör-Lena; Ledsen att vi skrivit för lüngt. Men, vill man undvika bedragare, dü müste man gömma sig lite framför datorn. Hoppas löpningen gick bra. Skoj att du läser bloggen! Hüll ställningarna i kören, sü kommer vi tillbaka till jul sen och mimar jullütarna.
 


Ha det gott där ute, nu ska vi drömma om tyskar!


*ungdomar = Människor cirka 18 - 25 ar gamla. Vanlig eller ovanlig frisyr. Oftast relatvt raka tänder.

Kommentarer
Postat av: Elin

Slog med glad min upp Motala tidningen härom veckan och såg finfina bilder i tidningen. Det var väl lyckan i vardagen, eftersom klockan var runt halv åtta och jag redan varit på jobbet i en och en halv timma. Hälsa pappa Påven från mig! :)

2007-10-07 @ 11:10:00
Postat av: Farfar

Vi besökte Frankrike, Schweiz och österrike 1952. klassen jag gick i på lärarskolan köpte en gammal buss och åkte i Europa. Särskillda minnen har jag från alpvägarna i bland annat Österrike där bussen stannade och vi blev försenade. Spännande att åka på branta alpvägar med en buss utan bromsar. Men det vackra alplandskapet glömmer jag aldrig. Vi kom lyckligt hem till Linköping. Ha det så bra! /Farfar

2007-10-07 @ 16:49:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0