Hasta la vista, Berlin!

Rummet är utcheckat, städat och rent... nja, åtminstone utcheckat. Igår klockan 23.30 (det vill säga när vi vanligtvis sovit i några timmar) kom vi på att alla våra kläder luktar svett. Vi ställdes inför ett svårt val; fortsätta sova i svettlukten, eller traska sex terappor ner och betala fem euro för att låna tvättmaskinen... Då Erik snart drabbades av beslutsångest, klev Viktor ur sitt sidenlakan, rätade på ryggen och utbrast med stor pondus och välvilja att han "minsann ska se till att förgöra svettlukten!"

Om ni någon gång skulle höra att denna händelse fortlöpte på ett annat sätt, skall ni komma ihåg att det enbart är lögn. Viktor tvättade med bravur, kein Diskussion!

För tillfället har vi fullt upp med viktiga saker (väntar på att kläderna (som Viktor tvättade med bravur) ska torka), men tänker inom kort ta vårt pick och pack till närmsta S-bahn för att enkelt komma en bit ut ur Berlins mycket hårt trafikerade gator. Därefter cyklar vi mot vingårdar och varmare väder. Förhoppningsvis når vi en dator med modem när vi kommer till Dresden (vilket borde kunna ske någon gång mellan tisdag och torsdag, beroende på väder, vind och antalet vingårdar...)


image22
Viktor har utveklat en kuslig talang för att härma saker han ser,
men vad har han sett här?

I Dresden ska vi minsann svara pa alla fin akommentarer som vi fatt!

Ses och hörs!
Kräm!

Kommentarer
Postat av: Der Dräng

Goder afton kära landsbröder och flummare! Om en vecka och cirka 48 timmar lyfter flyget men sen då? Ja, kanske lite Manchester och sedan lite glass och stojj. Efter denna tripp bär det ut ur landet med äcklig mat, överhajpad monarki och dålig tandhygien. Nu till den stora frågan. Då jag har förstått att ni har "bokat" in er hos vänner och vänners bekanta och bekantas släktningars föräldras barnbarns pappor och deras exfruars gynekolger runt om i Europa så undrar jag hur boende fronten ser ut om man inte vill snylta? :S Är ett rum med en madrass och en mulltoa svårt att få tag i månne? Är priserna rimliga eller är det den stora plånkan som skall tas med?
Tacksam för svar, Er vite springare påväg mot äventyret.

2007-10-08 @ 17:26:43
Postat av: Annika

Hej pojkar!
Vad skönt att ni har rena kläder igen, detta har jag funderat mycket över (inte pappa Pelle minsann som bara hämtar sin rena tvätt...)
Vi har idag gjort Tallin med buss och hörlurar (2 timmar, riktigt bra) Nu är vi mätta och belatna pa alla sätt och vis. Längtar efter Viktor, men ocksa lite efter Erik.
kramar
mamma A

2007-10-08 @ 20:56:04
Postat av: Uffe

Tänk på att för flitigt tvättmaskinsanvändande sliter på kläderna och de senares positiva egenskaper, värmande, passform och elasticitet, kan efterhand försämras. På tal om passform så har vi nu en älg hängande i logen efter att Eriks farbrors fru nedlagt densamma med ett välriktat skott. Detta kan vara något att berätta i vida svängar för älgfascinerade invånare i Deutschland.
Fortsätt att Ha det bra pojkar!
Pappa Uffe

2007-10-09 @ 21:35:00
Postat av: Der Freidrichkoncern

Hallo Unsere Jungen!
Hoffentlich haben Sie ein super Urlaub in Berlin gehabt, und ich hoffe auch das Sie fanden unseren Club Superschön (Wir sind sehr stolt über es). War es nicht super?
Und als "Der Dräng" ein Zimmer im Deutschland möchte, kann er es bei unseren Clubs finden!
/Freidrich mit Koncern + Kennet und Morgan (promoters)

2007-10-09 @ 22:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0