Elvis - jomenvisst!

Efter en galet fantastiskt solig dag, tillbringades en helt fantastiskt billig natt (gratis!) i ett lika fantastiskt Ranger-4-tàlt- Denna dag har dock varit snàppet mindre fantastisk. Regn, regn och ater regn har sa att sàga fòrgjort denna dag. Fyra mil har vi dock kommit, och befinner oss nu totalt fjorton mil nàrmre Afrika, fran Venedig raknat.. ("Afrika? Ska ni inte till Rom?" "Jo, men va tusan...")

Med andra ord har vi kommet till Ravenna, staden som framfor allt ar kand som staden dàr Alexander den store ramlade av sin hàst och bròt sin lilla larbenshals. "Surt fòr honom, gott fòr oss!"

Nu ska vi sova minsann!

mer bloggeri imorn!

Tjinga!

Ps. Elvis later galet och urkul!


Kommentarer
Postat av: Anna Gullman

Hej!
Nära Afrika! Inga problem - sjung Malisoe och dansa lite så får ni bo och sova överallt. Ett problem bara, ni måste förbi Sahara och ner mot Sydafrika för att det ska funka, men det är ju inga problem för er så fort som ni cyklar!
Och JA! Kom hem till Elvis för det betyder att ni kommer tillbaka till kören snart!!!!! HURRA! "Jag koooommer heeeem igeeeen till juuuul. Jag öööönskar saaaaamma saaaak dom duuuu"
Kram
Anna

2007-10-30 @ 22:35:19
Postat av: Anonym

Hej pojkar!
Härligt att se att ni dragit ut essensen av antikens historia och här och nu kan sätta det i sitt sammanhang. Vet ni förresten att Alexander den stores älskade häst hette Bukephalos.
Jag tror precis som Anna att ni nog hinner med några extrasvängar,(dock kanske inte ända till Sydafrika) innan det är dags för intåget i Rom.
Cykla i vind!
kramar mamma A

2007-10-31 @ 08:29:40
Postat av: herero

Jag vet inte ifall det blir mycket mera uppdrag nu när ni inte klarade det första, men ändå: Fantastiskt väl cyklat! You guys rock!

2007-10-31 @ 14:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0